Βαλε Metro UI στο… iPhone σου!

Έχεις βαρεθεί το ίδιο… μονότονο περιβάλλον του iPhone σου; Τώρα, μπορείς να το αλλάξεις στο Metro UI των Windows Phone, με ένα νέο theme που κυκλοφόρησε για το dreamboard.

Αν και δεν αλλάζει κάθε τομέα του iOS, μα λειτουργεί απλά ως μια “πρόσοψη” για αυτό, ακόμη και έτσι, το Metroon theme για το dreamboard έχει αρκετό ενδιαφέρον, αφού καταφέρνει να αναπλάθει πλήρως τη λειτουργικότητα του Metro UI των Windows Phone – ή, μάλλον, των ίδιων των… Windows 8.

Info

Το κόστος του είναι $1,50, και μπορείτε να το βρείτε στο Cydia. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε μια επίσκεψη εδώ και εδώ.

Source:

If you are using an iPhone and have been salivating over the Windows 8 UI, you now have the opportunity to experience the Metro-goodness if your device is jailbroken as you can now download a Windows 8 UI for the iPhone.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.