Η Microsoft αγόρασε το Yammer για $1,2 δις

Αν και δεν ήταν αρκετά γνωστή, η Microsoft μάλλον θεώρησε αξιολογότατη την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματίες, Yammer, αφού μόλις την εξαγόρασε για $1,2 δισεκατομμύρια.

Στόχος της Microsoft, η ενσωμάτωση του Yammer στη σουίτα του Office, προφανώς ως λύση επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσα σε όσους εργάζονται από κοινού σε projects. Όπως είπε ο CEO της Microsoft, Steve Balmer…:

Quote:

Η εξαγορά του Yammer τονίζει την αφοσίωση μας στην παροχή τεχνολογίας που χρειάζονται οι επιχειρήσεις και αγαπά ο κόσμος. Το Yammer χαρίζει από τις καλύτερες-στο-είδος-της υπηρεσίες εταιρικής κοινωνικής δικτύωσης στη συλλογή συμπληρωματικών cloud υπηρεσιών της Microsoft.

Source:

Microsoft has announced the $1.2 billion purchase of Yammer, the social network aimed at enterprise users. Yammer will become part of the Office division, led by Kurt DelBene.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.