“Έπεσε” δυο φορές χθες το twitter. Μην τρέχετε: “σηκώθηκε”!

Δυο φορές χθες η δημοφιλής υπηρεσία microblogging twitter εμφάνισε προβλήματα στη λειτουργία της και “ήταν down” για κάποια διαστήματα. Σύμφωνα με την ίδια, “το πρόβλημα επιλύθηκε”.

Τα προβλήματα δεν επηρέασαν μόνο το site της εταιρείας, μα και εφαρμογές και άλλες υπηρεσίες που συνεργάζονται με αυτή – από λύσεις για smartphones και tablets μέχρι το πλήκτρο retweet που έχουμε και εδώ στο unregistered. Δεν κράτησαν, όμως, πολύ, ενώ όπως εξήγησε αργότερα η εταιρεία (πώς αλλιώς, μέσω… tweet της), οφείλονταν σε ένα bug σε ένα τμήμα της υποδομής της, για το οποίο και υποσχέθηκε περισσότερες εξηγήσεις στο μέλλον.

Source:

The microblogging site first crashed around 12:30 p.m. Eastern time on Thursday. The outage affected all platforms, taking down third-party apps, along with the Twitter apps on the Android and iOS platforms.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.