Πάλι στα cinema με “director’s cut” το Avengers;

Φήμες θέλουν τη Disney να… ξεζουμίζει τη μεγάλη επιτυχία του Avengers επανακυκλοφορώντας το προς το τέλος του καλοκαιριού σε μια πληρέστερη, τρίωρη “director’s cut” έκδοση.

Αντίπαλος σε αυτά τα (πιθανά) σχέδια της, το ότι αν έκανε κάτι τέτοιο, θα την συνέφερε να έχει και το πρόσθετο “τυράκι” των αιθουσών Imax για να πείσει τους θεατές να… ξανασκάσουν τον οβολό τους για να δουν πάλι μια ταινία που είδαν μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Και δεν θα μπορεί, αφού οι οθόνες Imax θα έχουν “καβατζωθεί” εκείνη την περίοδο από τα Total Recall, The Bourne Legacy και το sequel των Expendables – μιλώντας, τουλάχιστον, για το πώς συμπίπτουν οι ημερομηνίες προβολής τους στη μεγάλη αγορά της Αμερικής.

Ody's thoughts

Πάντως, η director’s cut εκδοχή των Avengers είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη όσον αφορά στην κυκλοφορία της ταινίας σε Blu-ray.

Source:

Let’s be honest, we all know Joss Whedon had to make a few cuts to The Avengers before release. He was pretty vocal about it, suggesting that anywhere between 30-45 minutes got axed from the film, including some pretty great character moments, like Cap reuniting with Peggy Carter.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Loki

    Σκαω οσα οσα για αυτο παντως. Μακαρι να ειναι αληθεια.