Το “αιρετικό” trailer του Hitman: Absolution

…”έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις” ολοκληρώνεται ο τίτλος μας, αφού αρκετοί από τους πιο… ας πούμε “ευσεβείς θεοσεβούμενους” ένιωσαν πως θίγονται από τις… εμ… καλόγριες που πρωταγωνιστούν σε αυτό.

Και για να μην τα πολυλογούμε, ορίστε:

Ody's thoughts

Προσωπικά το θεωρώ πάρα-πάρα-πολύ καλό, ενώ την πρώτη φορά που ξεκίνησα να το βλέπω νόμισα πως ήταν άλλο ένα “live action” trailer (με πραγματικούς ηθοποιούς). Έχει… ξεφύγει εντελώς το CGI σήμερα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Επισκέπτης

    Έχω την εντύπωση πώς οι αντιδράσεις στο εξωτερικό για το
    συγκεκριμένο trailer δεν είναι σχετικές με θρησκεία, αλλά με την απεικόνιση των γυναικών σύμφωνα με σεξιστικά πρότυπα.. κάτι που βέβαια δεν είναι καινούριο στο gaming.

  • ducklord

    Μπάααα… Και το “μπα” κολλάει στο ότι αντίστοιχα σεξιστικά trailers έχουμε δει για το οτιδήποτε άλλο – δηλαδή, τι να πει κανείς για το… Lollipop Chainsaw; Ναι, συμφωνώ μαζί σου πως είναι σεξιστική η απεικόνιση, και ίσως όντως αυτό να είναι ο βασικός παράγοντας. Το “κλικ”, όμως, που έκανε τον κόσμο να ασχοληθεί με αυτό, θεωρώ πως είναι αποκλειστικά το θέμα της ενδυμασίας. Αν οι κοπελιές ήταν ντυμένες… σέξι clowns, μάλλον δεν θα ασχολούμασταν μαζί τους.