Πρώτες πληροφορίες για το “Project 2” των δημιουργών του Limbo

Το Limbo κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των gamers με τη μοναδική στυλιζαρισμένη παρουσίαση και ατμόσφαιρα του. Τώρα, οι δημιουργοί του μας δίνουν μια ιδέα του “τι θα δούμε μετά από αυτούς”.

Το επόμενο project του Playdead studio, λοιπόν, δεν θα είναι… μονόχρωμο όπως το Limbo, που “έπαιζε” αποκλειστικά με τόνους του γκρίζου, δημιουργώντας την χαρακτηριστική αποπνικτική ατμόσφαιρα του που κατάφερε να μας κερδίσει. Το ότι “θα έχει χρώμα”, όμως, δεν σημαίνει και πως θα είναι λιγότερο ατμοσφαιρικό, όπως φαίνεται από την πρώτη εικόνα που κυκλοφόρησε από τον τίτλο.

Και σε αυτό ο παίκτης θα χειρίζεται ένα παιδί, σε έναν κόσμο όπου κακές δυνάμεις κάνουν πειράματα με ανθρώπινα σώματα. Η δράση θα είναι τύπου platform και θα εξελίσσεται μεν “επίπεδα” αλλά σε έναν καθαρά τρισδιάστατο κόσμο – η ίδια “συνταγή” με το Limbo, δηλαδη, μα προφανώς πιο εξελιγμένη.

Ο τίτλος αναμένεται για PC, Mac, PlayStation 3 και Xbox 360.

Source:

The next game from Copenhagen-based independent studio Playdead sounds like it will be worth a look for generally anyone who dug Limbo, but details have been scarce so far. The project is seemingly years away from completion at this point, and founder Dino Patti has previously commented that the team doesn’t want to burn would-be players out by revealing too much information about the title prematurely.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.