Ο Kojima επιβεβαίωσε πως “έρχεται Metal Gear Solid 5”

Λες και δεν το περίμενε κανείς, μετά τις πωλήσεις των προηγούμενων τίτλων της σειράς, ο Hideo Kojima επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει πέμπτο “βασικό τίτλο” της σειράς – πιθανότατα για τις κονσόλες “επόμενης γενιάς”.

Το Metal Gear Solid 5: Irrelevance Of The War Criminals* θα έχει περισσότερη “κατασκοπεία”, περισσότερο “χώνομαι εκεί που δεν με σπέρνουν”, αλλά και αλληλεπιδραστικούς διαλόγους με “εναλλακτικές επιλογές” σε στυλ Deus Ex αντί των θέλω-να-γίνω-ταινία-στη-θέση-των-ταινιών cinematics των προηγούμενων τίτλων – την ιδέα για τους οποίους ο Kojima δήλωσε πως πήρε από το Deus Ex: Human Revolution που, από ό,τι φαίνεται, του άρεσε αρκετά.

Ody's thoughts

Εντάξει, εντάξει, ομολογώ πως ο τίτλος είναι απολύτως τυχαίος και γελοίος, το πρώτο πράγμα που μου κατέβηκε ως πρόσμιξη των “υπότιτλων” των Metal Gear Solid 2 και 4. Γιατί όχι; :-D

Ο τίτλος θα είναι ανεξάρτητος από το Metal Gear Rising: Revengeance, όπου πρωταγωνιστεί ο cyber-ninja Raiden και ουχί ο Solid Snake – και το οποίο, κατά τον Kojima, είναι παράλληλη ιστορία που ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό από τη βασική σειρά. Θα είναι δε βασισμένος στη νέα FOX Engine, την ανάπτυξη της οποίας έχει επιβλέψει ο ίδιος.

Source:

After years of speculation, Metal Gear Solid creator Hideo Kojima has announced that the fifth entry in the series is officially on the way. The game will feature his studio’s in-house FOX Engine, and may even introduce Deus Ex-inspired conversation trees to the series.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.