Οι Gears επιστρέφουν – μα που είναι ο Marcus;

Απών δηλώνει ο πρωταγωνιστής της σειράς Gears of War, Marcus Phoenix, από το trailer που αποκαλύπτει τον πρώτο νέο τίτλο μετά την κατάληξη της βασικής τριλογίας. Το “γιατί”, πιθανότατα θα απαντηθεί στην πορεία.

Ο τίτλος αναπτύσσεται και πάλι αποκλειστικά για Xbox 360, αυτή τη φορά από την People Can Fly – που μας είχε δώσει τα Painkiller – την οποία η Epic Games έχει πάρει εδώ και καιρό “υπό τη σκέπη της”. Ίσως για αυτό ο τίτλος φαίνεται διαφορετικός, ακόμη και μέσα από αυτό το ολιγόλεπτο trailer – προσπαθώντας αρκετά “να… φτιάξει ατμόσφαιρα”.

Ody's thoughts

Για δες σύμπτωση, όμως: φέτος τα sequels των δυο βασικότερων franchises του Xbox 360, των Halo και Gears of War, αναπτύσσονται αμφότερα από διαφορετικές-από-τις-αρχικές εταιρείες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.