Και ΝΑΙ, ο Tex Murphy επιστρέφει!

Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστα μαντάτα: ολοκληρώθηκε επιτυχώς η καμπάνια για τη νέα περιπέτεια του Tex Murphy στο Kickstarter!

Οι “παλιοί” σίγουρα θυμούνται τον τίτλο. Άλλοι ίσως είχαν διαβάσει τα σχετικά θεματάκια που είχαμε γράψει εδώ και εδώ (ως φανατικοί fan του Tex). Οι νεότεροι και… άσχετοι, ας επισκεφτούν τα δυο προηγούμενα links για να καταλάβουν “περί τίνος πρόκειται”. Όπως, λοιπόν, είπαμε και στον τίτλο και την εισαγωγή μας, ναι, η καμπάνια για ένα νέο adventure με τον Tex Murphy στο Kickstarter ολοκληρώθηκε επιτυχώς, πράγμα που θα πει πως είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι ο αγαπημένος ήρωας να ξανατιμήσει τις οθόνες μας!

Οι δημιουργοί του τίτλου κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από $495.000 που θεωρούσαν πως θα χρειαστούν για την ανάπτυξη του – για την ακρίβεια, τη στιγμή που γράφεται αυτό το θεματάκι, έχουν φτάσει στα $508.151, ενώ τους μένουν άλλες πέντε μέρες μέχρι την ολοκλήρωση της καμπάνιας.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει χωρίς DRM και… DLC, σε PC και Mac, ενώ η Big Finish Games αισιοδοξεί πως τα χρήματα που θα συγκεντρώσει επιπλέον του αρχικού της στόχου θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά της νέας περιπέτειας του Tex και σε άλλες πλατφόρμες (όπως λέμε tablets ένα πράγμα).

Info

Να θυμίσουμε πως για να… καταθέσετε και εσείς τον οβολό σας (με $15 ουσιαστικά “προπαραγγέλνετε” και τον τίτλο), κάντε μια επισκεψούλα στη σελίδα του Project Fedora στο Kickstarter.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.