Αυτό, ναι, ΕΙΝΑΙ το Xcom που γνωρίζαμε!

Το νέο trailer του (ενός εκ των δυο*) Xcom που περιμένουμε καταφέρνει να πείσει πως, ναι, είναι πραγματικά πιστό στον κλασσικό τίτλο που αγαπήσαμε.

Παρουσιάζει παράλληλα με τη δράση τη σημασία των τακτικών αποφάσεων στον τίτλο, δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες προσαρμογής των χαρακτήρων όπως επιθυμεί ο παίκτης, αλλά και την αναπόφευκτη ατμόσφαιρα μυστηρίου απέναντι στην εξωγήινη απειλή. Και έτσι, το νέο trailer του Xcom: Enemy Unknown καταφέρνει όσα δεν κατάφερε αρχικά το fps “αδελφάκι” του, που μάλιστα είχε ανακοινωθεί πριν από αυτό και, τελικά, θα το δούμε με αρκετή καθυστέρηση: να προσελκύσει τους νέους, που δεν είχαν παίξει τους κλασσικούς τίτλους, και να… πορώσει τους “παλιούς”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.