Από την Criterion το νέο Burn… Εμ… Need for Speed: Most Wanted

Όταν διέρρευσε πως “επιστρέφει το Most Wanted” αρκετοί υπέθεσαν πως πρόκειται για επανακυκλοφορία ή remake του ομώνυμου τίτλου της σειράς. Όχι, όμως: είναι νέος τίτλος που αναπτύσσει η Criterion για την Electronic Arts.

Ναι, το επόμενο Need for Speed: Most Wanted δείχνει καλό. Ναι, ακολουθεί παραπλήσια λογική με τους προηγούμενους τίτλους. Ναι, είναι και αυτό εντυπωσιακό με το δικό του τρόπο. Για του λόγου το αληθές, ορίστε το trailer του, απευθείας από την E3:

Η παρουσίαση του, όμως, που έδειξε και “πώς θα είναι το gameplay του”, μάλλον δείχνει περισσότερο ένα… νέο Burnout με άλλο όνομα, παρά ένα νέο Need for Speed. Όχι πως αυτό είναι κακό, αλλά μάλλον μπορεί κανείς να πει πια πως ανεπίσημα οι δυο σειρές συνενώθηκαν σε ένα… μεγαθήριο του racing που συνδυάζει στοιχεία και από τις δυο, ακριβά αυτοκίνητα και όμορφα τοπία, υψηλές ταχύτητες και συνεχόμενες… καταστροφές.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.