Έρχεται, επιτέλους, το Black Mesa;

Είχαμε ξανακάνει την ερώτηση πριν αρκετό καιρό, και από τότε… τίποτα. Το χάος. Τώρα, η ομάδα του πολυαναμενόμενου σύγχρονου remake του πρώτου Half-Life “υπόσχεται εξελίξεις”.

Βέβαια, με το “υπόσχεται εξελίξεις”… Λεπτομέρειες γιόκ για τον ίδιο τον τίτλο / Mod του Half-Life 2. Αυτό που έχει αναφερθεί είναι πως απλά “θα δούμε νέα media” όταν η σελίδα του project στο Facebook φτάσει τα 20.000 “Likes”. Να θυμίσουμε πως ο τίτλος αναμένεται από το 2005, και έτσι το πιθανότερο είναι πως θα… μείνουμε σε δυο-τρια νέα wallpapers και, αν είμαστε τυχεροί, ένα βιντεάκι των 10 δευτερολέπτων, για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια μέχρι, όντως, να κυκλοφορήσει.

Info

Και για την περίπτωση που… βαριέστε να δείτε το προηγούμενο post μας για το Black Mesa, ορίστε το επίσημο trailer του – που έχουμε δει εδώ και χρόνια. Για δες, όμως, που παραμένει τουλάχιστον το ίδιο ενδιαφέρον ακόμη και σε σχέση με φετινούς τίτλους!

Source:

After a lengthy period of silence, the development team behind the fan-made Half-Life remake “Black Mesa” has promised some “exciting new media” when the Black Mesa Facebook fan page reaches 20,000 ‘Likes’.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.