Άλλη μια ευκαιρία για τα Beyond Good & Evil, From Dust και Outland

Τρεις… “παρεξηγημένους” τίτλους της αποφάσισε να “πακετάρει” η Ubisoft σε μια ελκυστικότατη συλλογή, που θα κυκλοφορήσει για το Xbox 360 στις 22 Σεπτεμβρίου. Το κόστος του στη Βρετανία θα είναι £17.99, όπως αυτό αποκαλύφθηκε από το Amazon UK, και για την ώρα δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες για ημερομηνίες και κόστη στα υπόλοιπα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Όσο για το “τι θα περιέχει”, απλά, αυτά που αναφέραμε στον τίτλο μας: το From Dust, το Outland και το “όσες-φορές-και-αν-έχει-ανακυκλοφορήσει-και-όσο-καλό-και-αν-είναι-δεν-λέει-να-πουλήσει” Beyond Good & Evil, στην HD εκδοχή του.

Αν μη τι άλλο, οφείλουμε να δείξουμε… σεβασμό απέναντι στη συλλογή, και μόνο για την… εμμονή της Ubi με το Beyond Good & Evil, την πίστη που έχει δείξει μέχρι σήμερα σε αυτό τον τίτλο και τις προσπάθειες της να τον αναδείξει.

Source:

Beyond Good & Evil HD, Outland and From Dust are being bundled together in the Ubisoft Xbox Live Hits Collection for Xbox 360.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.