Χάκαραν το Twitter – 55.000 λογαριασμοί “στον αέρα”


Ανώνυμοι hackers ανέβασαν στην υπηρεσία Pastebin σχεδόν 55.000 ονόματα και passwords που κατάφεραν να “τσιμπήσουν” από το Twitter.

Info

Για να ελέγξετε αν κατάφεραν να κλέψουν και τα δικά σας στοιχεία, αναζητήστε το email / το ψευδώνυμο σας σε αυτές τις λίστες, στο pastebin: λίστα 1, λίστα 2, λίστα 3, λίστα 4 και λίστα 5.

Πληροφορίες θέλουν το Twitter να έχει έγκαιρη γνώση του hack και να έχει λάβει ήδη κάποια μέτρα για την προστασία των… θυμάτων. Το “ποια”, δεν το γνωρίζουμε.

Source:

Today anonymous hackers leaked more than 55.000 hacked twitter accounts username and password through Pastebin. It was very shocking to see such a massive number of Twitter accounts are hacked. Also celebrity accounts are hacked.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.