4 λεπτά Amazing Spiderman

Amazing Spider-Man.jpg

Είχατε δει όλα τα προηγούμενα trailers του The Amazing Spider-Man, περιμένοντας πώς και πώς το πότε, επιτέλους, θα έρθει η ταινία στους κινηματογράφους; Αγωνιάτε για το αν θα αξίζει το reboot και θα καταφέρει να ξεπεράσει την προηγούμενη κινηματογραφική τριλογία, του Sam Raimi; Οι ευχές σας εισακούστηκαν!

Όχι, δεν γνωρίζουμε “τι `λέει` η ταινία”. Δεν την έχουμε δει ακόμη. Ούτε έχουμε περισσότερες σκηνές να δείξουμε από αυτήν, αλλά… Κανένας, ούτως ή άλλως, δεν έχει να σας δείξει κάτι περισσότερο από όσα έχετε δει. Άσχετα, λοιπόν, από το αν το παρακάτω βιντεάκι “παίζει” ήδη σχεδόν παντού με το όνομα που… δίνει στον εαυτό του, ως “αποκλειστικό τετράλεπτο preview της ταινίας”, στην πράξη περιέχει μόνο όσα είχαμε δει στα προηγούμενα trailers, με λιγάκι διαφορετική σειρά.

Ody's thoughts

Εντάξει, εντάξει… Είπαμε ψέματα. Κάποιες σκηνές είναι λίγο μεγαλύτερες. Και έχει και “τη διάσωση του παιδιού”… Και πέντε, άντε δέκα περισσότερα καρέ, που π.χ. δείχνουν μια λιγάκι (μα όχι αρκετά) καλύτερη εικόνα του κακού της υπόθεσης, του Lizard, με μια… υποψία Dr. Oc. Ακόμη και έτσι, θεωρώ πως αυτό που κατά τα άλλα ονομάζεται “υπεργουάου τετράλεπτο μεγάλο και χορταστικό preview” πέφτει, και πάλι, στα ίδια επίπεδα με ένα… teaser trailer, αφού δεν μας δείχνει και τίποτα σημαντικό. Ευχαριστούμε Marvel! Δώσε, βρε, spidey στο λαό! Μη φοβάσαι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.