Το πρώτο full clip από το Prometheus

Εντάξει, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αφού είχαμε δει την αρχή και το τέλος του στα trailers της ταινίας που είχαν ήδη κυκλοφορήσει. Δεν παύει, όμως, να είναι το πρώτο πλήρες clip από την πλέον αναμενόμενη ταινία του έτους, το Prometheus, με το οποίο ο Ridley Scott επιστρέφει στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας.

Θυμίζουμε πως δυο από τις καλύτερες (αν όχι “ΟΙ καλύτερες”) του είδους, τα Blade Runner και, φυσικά, το πρώτο Alien (του οποίου το Prometheus είναι ανεπίσημο prequel), ήταν επίσης δικές του. Έτσι, δεν πρόκειται απλά για μια μεγάλη παραγωγή με ηχηρά ονόματα, αλλά και για μια από τις μεγαλύτερες… ελπίδες ανάκαμψης του είδους της “σκεπτόμενης science fiction”, που βρίσκεται σε παρακμή μετά το πρώτο Matrix.

Source:

There seems to be an edit before “God does not build in straight lines,” perhaps to keep the pace up. That line just lunges right for the jugular of the film’s themes, and I think that the character who delivers it, Holloway, is going to be instrumental in playing out the picture’s subtext, but hopefully not just by dropping loads of lines like that. That would get old fast.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.