Ο Ryan Reynolds είναι ο… Highlander;!

Φήμες θέλουν τη Lionsgate να έχει ως πρώτη επιλογή για το ρόλο του νέου Highlander τον Ryan Reynolds, προφανώς αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει με το ερμηνευτικό εύρος του στην κινηματογραφική μεταφορά του Green Lantern.

Πέρα από αστεία, πάντως, η αλήθεια είναι πως και ο Christopher Lambert, που ταυτίστηκε με το χαρακτήρα, δεν φημίζεται για τις ερμηνευτικές του ικανότητες. Η ταινία κατάφερε να μας κερδίσει με την ιστορία, τη μουσική υπόκρουση και, κυρίως, την τότε “βιντεοκλιπίστικη” σκηνοθεσία της. Θεωρητικά, και μια… σανίδα να είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο remake, δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Από την άλλη, ο Ryan Reynolds δεν είναι και κακή επιλογή. Και “του πάει” ο ρόλος, και έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλά και σε κωμωδίες, και σε περιπέτειες. Η σκηνοθεσία θα είναι του Juan Carlos Fresnadillo.

Source:

Someone needs to run through several centuries worth of storyline, decapitating people in swordfights, and Lionsgate wants it to be Ryan Reynolds. The actor is reportedly the top choice to lead the cast of the new version of Highlander, based on Russell Mulcahy’s 1986 film in which Christopher Lambert and Sean Connery were immortal warriors participating in an age-old contest for The Prize. Combatants even had a tagline for the deadly competition: “There can be only one.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.