Νέο featurette με περισότερο “υλικό” από το Prometheus

Υπάρχουν δυο πιθανότητες πια: ή το Prometheus έχει τόσο μα τόσο πλούσια “μυθολογία” ώστε παραγωγοί και συντελεστές δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να μας “πετάνε” ορισμένα” ψίχουλα” από αυτήν μέσα από… απανωτά trailers και features, είτε μας έχουν αποκαλυφθεί όλα τα “clues” μέσω αυτών, και μας περιμένει μια κολοσσιαία απογοήτευση όταν βρεθούμε στον κινηματογράφο, με το λιωμένο τσένταρ να λερώνει το μπλουζάκι με “το περίεργο αυγό και την πράσινη φωσφοριζέ λάμψη” (από το Alien ντε).

Όπως και να έχει, όμως, η αλήθεια είναι πως μέχρι να βρεθούμε στον κινηματογράφο, ό,τι και να μας δείχνουν σε σχετικά βιντεάκια απλά δεν είναι αρκετό για να κορέσει τον… εθισμό μας! Κι’αλλο! Θέλουμε κι’άλλο! Δώστε μας τεράστια πλάνα πλανητών με εχθρικές ατμόσφαιρες, σατανικά πετρελαιο-τέτοια που σέρνονται απειλητικά στο έδαφος προς το κοντινότερο ανθρωποειδές, υποψίες υβριδικού ανθρώπινου-εξωγήινου DNA, και… Και έχετε εξασφαλίσει πως θα είμαστε στις πρώτες θέσεις του cinema όταν έρθει, με το καλό, ο “Προμηθέας”!

Source:

Who needs the theater? We’re starting to think we’ve seen the bulk of Ridley Scott’s Prometheus in these past few trailers.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.