Και ο Gary Oldman στο νέο Robocop

Τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για το επερχόμενο reboot του κλασσικού Robocop από τον Jose Padilha. “Τίποτα” εκτός από το ότι “ετοιμάζεται” και μόλις συμφώνησε να παίξει σε αυτό και ο μοναδικός Gary Oldman.

Και αυτός, από μόνος του, είναι ένα είδος “εγγύησης” για την ταινία, αφού πρόκειται για έναν από τους λίγους ηθοποιούς που ποτέ δεν έχει απογοητεύσει με κάποια ερμηνεία του.

Ody's thoughts

Σημειώνω πως όταν είχα δει το Dracula στο οποίο έπαιζε τον ομώνυμο χαρακτήρα, δεν μπορούσα να πιστέψω πως ήταν αυτός, ο ίδιος ηθοποιός, που έπαιζε τον Dracula σε δυο διαφορετικές ηλικίες, “νέο” και “γερασμένο”. Η διαφορά στην ερμηνεία και την κίνηση του ήταν τρομακτική. Ομοίως, σκεφθείτε σε απόλυτη αντίθεση τον “οργισμένο ψυχοπαθή βρώμικο μπάτσο” του Leon και τον Smiley του Tinker Tailor Soldier Spy.

Όσο για τον ίδιο τον Robocop/Murphy, γράψτε το ονοματάκι “Joel Kinnaman”. (Δεν) τον έχουμε δει σχεδόν πουθενά, αφού έπαιζε κυρίως σε Σουηδικές ταινίες (έχει “μαμά από Σουηδία και μπαμπά από Αμερική”), και τώρα, σιγά-σιγά, κάνει τα πρώτα του βήματα στο Hollywood (με ρόλους σε ταινίες όπως The Darkest Hour και Safe House).

Ody's thoughts

Και πριν παραπονεθεί κανείς, να θυμίσω πως και ο Peter Weller ήταν “άγνωστος” όταν έπαιξε το ρόλο του Robocop, και κατέληξε να ταυτίζεται με αυτόν.

Source:

One of our finest actors, especially when we get to see him pull a role with some real weight, Gary Oldman has been an asset to even the most tedious picture

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Stavros Sant

    χαχα το ειχα δει και εγω το ντρακουλα αλλα νομιζα πως τον νεωτερο ντρακουλα τον επαιζε αλλος ηθοποιος οντως πολυ καλος ηθοποιος.