Η Kate Beckinsale μας χαρίζει νέο video του Total Recall

Η Kate Beckinsale (κανονικά, εδώ θα έπρεπε να σταματήσω να γράφω και απλά να σας “πετάξω” στο βιντεάκι – το όνομα της… αρκεί :-D ) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Ellen της Ellen DeGeneres, όπου και προβλήθηκαν λίγα… δευτερολεπτάκια από το νέο Total Recall – αν και είναι αρκετά για να πάρουμε μια γεύση από την ταινία.

Η σκηνή που παρουσιάζεται είναι η αντίστοιχη της μάχης του Σβαρτσεντέκερ με την Sharon Stone στην κλασσική ταινία, ό,τι πρέπει για ένα… “συγκριτικό” ανάμεσα στις δυο ταινίες και μια εκτίμηση του “αν `το έχει` η νέα ταινία” (σύντομη απάντηση: ναι). Ακόμη καλύτερο, όμως, είναι το εκπληκτικό τελικό κλιπάκι που προβάλλεται στο βίντεο, το οποίο έχει να κάνει με την ταινία, μα δεν προέρχεται από αυτήν.

Οι υπεύθυνοι της ταινίας θεώρησαν αρκετά… χαριτωμένο να φτιάξουν κουστούμια στο μέγεθος της κόρης της Kate Beckinsale και μιας φίλης της, και μαζί να αναπλάσουν μια σκηνή της ταινίας όπου η “μαμά” παλεύει με την Jessica Biel, με εντελώς… low budget και indie προσέγγιση. Τα δυο πιτσιρίκια είναι πραγματικά απίθανα στη “χορογραφία” της μάχης τους, που θα μπορούσε άνετα αν ήταν πιο… “γυαλισμένη” να αποτελεί κανονικότατο κομμάτι της ταινίας!

Info

Για το πλήρες πρώτο trailer της ταινίας, ρίξτε μια ματιά εδώ.

Source:

Short but not particularly sweet, this clip from Total Recall premiered on Ellen when Kate Beckinsale was a guest earlier in the week.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.