Εισαγωγή με Hit Girl για το Kick Ass 2

Μισή ώρα Hit-Girl θα απολαύσουμε ως εισαγωγή στο επερχόμενο Kick Ass 2, αν όλα πάνε όπως τα θέλει ο Mark Millar, δημιουργός του comic στο οποίο βασίζεται η ταινία.

Και ναι, η αλήθεια είναι πως ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της πρώτης ταινίας, Kick Ass, κατά κόσμον Aaron Johnson, μάλλον περνούσε σε (εντελώς) δεύτερη μοίρα μπροστά στους εκπληκτικούς χαρακτήρες της Chloe Moretz (Hit Girl) και του… Nicholas Cage (Big Daddy – καμία σχέση με το Bioshock).

Το Ταραντινικό θέαμα της ντυμένης στα μωβ και ροζ δεκάχρονης αθυρόστομης Chloe που… ξεκοίλιαζε ντήλερς χαράχτηκε για πάντα στα μυαλά των θεατών, σε σημείο που αρκετοί να προτιμούσαν να δουν ένα spin-off με αυτήν σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Απόλυτα συνειδητοποιημένος, λοιπόν, ο κ. Millar όσον αφορά στα σχέδια του για το sequel.

Άξιο πρόσθετης σημείωσης πως, όπως ακριβώς δεν περιμέναμε να δούμε ένα ανήλικο κορίτσι να βρίζει με το χειρότερο τρόπο και να χαζογελά τεμαχίζοντας κακοποιούς, μα τελικά το είδαμε, έτσι αρκετοί θεωρούν πως το βασισμένο-στο-αντίστοιχο-comic Kick-Ass 2 δεν θα τολμήσει να παρουσιάσει κάποιες φάσεις του comic. Ο Mark Millar θεωρεί πως ακριβώς όπως τελικά είδαμε τον ανήλικο… Punisher, Hit Girl, έτσι θα δούμε τα πάντα από το comic “στο πανί”. Όσο… “βέβυλα” και αν είναι. Και ανέφερε χαρακτηριστικά “όλοι λένε πως `δεν μπορείς να έχεις στην ταινία μια σκηνή… ομαδικού βιασμού με υπερήρωες` και `δεν μπορείς να κόψεις το κεφάλι του σκύλου`, αλλά καθεμιά από αυτές τις σκηνές `θα μπει` στην ταινία”.

Source:

Kick-Ass 2 director Jeff Wadlow had really better hope those talks with star Chloë Grace Moretz go well. In volume 2 of the comic book series by Mark Millar that inspired the movie, Moretz’s Hit-Girl character is somewhat sidelined because (this is a possible spoiler) she ultimately gives up her superhero persona.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • galacticusX

    γουστάρω!! το hitgirl είναι απείρως πιο cool και μοβόρικο από τον ξενέρωτο kickass!!!