Είδατε το τελικό trailer του The Dark Knight Rises;

Ως “τελικό ψηστήρι” για τους δυο μοναδικούς αναποφάσιστους στον πλανήτη που δεν είχαν καταλήξει στο αν θα δουν την κατάληξη στην τριλογία των περιπετειών του Dark Knight από τον Christopher Nolan, το τελικό trailer “χτυπάει εκεί που πονάει” επιβεβαιώνοντας υποψίες που ήδη είχαμε από τις προηγούμενες ταινίες σε συνδυασμό με τα σενάρια των comics.

Με άλλα λόγια, ναι, Φώτη, ίσως και να είχες δίκιο: ίσως ο Bruce Wayne, κατά κόσμον Batman, όντως να μένει ανάπηρος από τη μέση και κάτω στην τελική ταινία της τριλογίας, όπως συνέβη και στα comics όταν αντιμετώπισε τον Bane. Ίσως το σενάριο της ταινίας να είναι πιο κοντά σε αυτά από ό,τι φανταζόμασταν. Και ίσως να θέτει τις βάσεις για μια νέα τριλογία, δίχως όμως να διαψεύδει τους… όρκους των Nolan και Bale πως δεν θα επιστρέψουν για τέταρτη ταινία: τίποτα δεν αποκλείει ο “τωρινός” Batman, Bruce Wayne, μετά τη διαμάχη του με τον Bane να “πλασάρει τη σκυτάλη” σε κάποιον άλλο που θα αναλάβει το ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη της Gotham City.

Source:

If you don’t want to see the final Christopher Nolan Batman movie now, you probably haven’t watched the final trailer yet.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.