Για “Kick Ass”, πολύ… παιδεύεται να επιστρέψει!

Kick Ass.jpg

Μπορεί ο Mark Millar να θεωρείται “ο δημιουργός του Kick Ass”, του ψιλο-ανεξάρτητου (σε σχέση με τα mainstream) comic που μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο, μα στο δημοφιλές… πόνημα του, συνδημιουργός ήταν ο John Romita Jr. Ο ίδιος που τώρα ισχυρίζεται πως ναι, επιτέλους, το Kick Ass 2 βρίσκεται “σε τελική ευθεία”, αφού, πιστεύει λέει, πως τα γυρίσματα θα αρχίσουν το καλοκαίρι με στόχο την κυκλοφορία της ταινίας το Φθινόπωρο του 2013.

Πρώτο… περίεργο της είδησης, η αλλαγή studio: το πρώτο Kick Ass μας ήρθε από τη Lions Gate, το δεύτερο “πάει Universal” – μα στην πράξη, δεν είναι και τόσο παράλογο: ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Matthew Vaughn, κράτησε τα δικαιώματα του τίτλου, και έτσι μάλλον “πούλησε το sequel” από εταιρεία σε εταιρεία μέχρι να “κλείσει” την καλύτερη συμφωνία. Το – θεωρητικά – άσχημο, όμως, είναι πως ο ίδιος δεν θα συμμετάσχει στη δημιουργία του sequel – μάλλον θα παραμείνει σε θέση παραγωγού. Σκηνοθετικά αλλά και συγγραφικά χρέη – λέγεται πως – ανέλαβε ο Jeff Wadlow.

Ody's thoughts

…και ακριβώς εδώ μπαίνει μια ταμπέλα με μισοκαμμένα κάποια γράμματα που αναβοσβήνει “Αρχίστε να ανησυχείτε”. Ποτέ δεν ξέρεις.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές του πρώτου τίτλου και έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν να επιστρέψουν σε ένα sequel, και βρίσκονται σε σχετικές συζητήσεις – Aaron Johnson, Chloe Moretz και Christopher Mintz-Plasse μάλλον θα “είναι μέσα” και πάλι. Δυστυχώς, για Nicholas Cage, για την ώρα… Ούτε κουβέντα.

Source:

Deadline is reporting that Universal is in talks to make Kick-Ass 2, taking over from original distributor Lionsgate. That’s the good news. The bad news is Vaughn is out, replaced by Jeff Wadlow, who directed Never Back Down and Cry_Wolf. There’s more after the jump.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.