Παντρεύτηκε ο Mark Zuckerberg, οι ουρανοί αγάλλονται…

…χαίρει η φύσις όλη! Αυτή είναι ίσως η μοναδική φορά που θα χρησιμοποιήσουμε ως πηγή το site Hollywood Gossip, αν και δεν ξέρεις ποτέ και το unregistered μεταβληθεί σε site ξεκατινιάσματος και virtual πασαρέλας celebrities!
Στο θέμα μας: ο 28χρονος, μόλις, Mark Zuckerbeg, δημιουργός του Facebook, παντρεύτηκε το Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του, Priscilla Chan, με την οποία διατηρούσε δεσμό εδώ και 9 χρόνια. τα παιδιά περίμεναν τόσα χρόνια κι έκαναν υπομονή να φτιαχτούν πρώτα και περίμεναν να βγάλουν το πρώτο τους δισεκατομμύριο για να νιώσουν ότι πατούν σε γερά οικονομικά θεμέλια…
Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στον κήπο της οικίας Zuckerberg και παρέστησαν περίπου 100 άτομα του φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος του ζεύγους. Είναι ενδιαφέρον ότι μέσα σε μια εβδομάδα ο Zuckerberg γιόρτασε τα γενέθλιά του, είδε την εταιρεία του να μπαίνει στο Χρηματιστήριο και παντρεύτηκε! Όλες οι χαρές μαζεμένες! Κι όπως πολύ σωστά επισημαίνουν ορισμένοι κακιασμένοι και πικρόχολοι, τώρα πια η Priscilla Chan-Zuckerberg μπορεί να ζητήσει διαζύγιο και να διεκδικήσει τη μισή περιουσία του ζάμπλουτου Mark, και επομένως και το μισό Facebook! Άντε βρε, παλιόπαιδα! Καλέ ντροπή!

Source:

The Facebook founder and CEO married his longtime girlfriend Priscilla Chan in a casual, intimate wedding at his Palo Alto, Calif., home on Saturday.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.