Επιβεβαιώθηκε το Dead Space 3

Η Electronic Arts επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Dead Space 3, που ούτως ή άλλως γνώριζε και η τελευταία κοτρώνα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ο τίτλος αναμένεται για τον Μάρτιο του 2013, πιθανότατα για PCs, Xbox 360 και PlayStation 3.

Από ό,τι φαίνεται, οι φήμες που ήθελαν τη δράση να εξελίσσεται σε ένα χιονισμένο τοπίο, σε έναν έρημο πλανήτη, και όχι σε “εντελώς διαστημικό τοπίο” όπως οι δυο προηγούμενοι, είχαν κάποια βάση. Άλλες φήμες θέλουν να υπάρχουν και βαριά οπλισμένοι ανθρώπινοι αντίπαλοι, δυνατότητα “κάλυψης” a la Gears of War και αρκετή έμφαση στον ψυχολογικό τρόμο. Α, ναι: και υποστήριξη co-op!

Ody's thoughts

Τώρα, πώς μπορεί κανείς να συνδυάσει τον ψυχολογικό τρόμο με “βαριά οπλισμένους ανθρώπινους αντιπάλους”, αφού προφανώς θα πέφτει βροχή από σφαίρες (ή, εντάξει, “light show” από τα “όπλα ενέργειας”), δεν μπορώ να το καταλάβω.

Επιπλέον, σύμφωνα με το IGN, ο πρωταγωνιστής, Isaac Clarke, θα παρουσιάζεται ακόμη πιο “διαταραγμένος”, σε σημείο που αν δεν συναντήσει άλλο ζωντανό άνθρωπο για αρκετό διάστημα, μπορεί να… εμ… “λαλήσει” εντελώς.

Source:

Today, EA confirmed that Dead Space 3 is in development and is set for a March 2013 launch date.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.