3,5 εκατομμύρια “κομμάτια” εκτιμάται πως θα “σπρώξει” το Diablo III

Δεν χρειάζεται και… αποδείξεις για το ότι το Diablo III αποτελεί έναν από τους τίτλους που τουλάχιστον δεκάδες χιλιάδες gamers περιμένουν πώς και πώς, μετά την τεράστια επιτυχία των πρώτων δυο σκοτεινών περιπετειών της Blizzard. Και έτσι, δεν υπάρχουν και αμφιβολίες για το ότι το Diablo ΙΙΙ θα πουλήσει τρελά!
Ο αναλυτής Arvind Bhatis της Stern Agee εκτιμά πως ο τίτλος θα πουλήσει τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια “κομμάτια”. Όπως ορθώς σημειώνει και το GamesRadar όμως, μπορεί το νούμερο να φαίνεται υψηλό, μα στην περίπτωση του… μεγαθήριου Diablo μάλλον είναι και συντηρητικό! Ο δεύτερος τίτλος όχι μόνο “έκοψε” και αυτός εκατομμύρια κομμάτια, έχοντας κυκλοφορήσει και σε μια εποχή που το gaming δεν ήταν τόσο διαδεδομένο ως χόμπι, μα επιπλέον, συνεχίζει να πωλείται μέχρι σήμερα – και μάλιστα βρισκόταν στο νούμερο 18 των πωλήσεων τίτλων για PCs το 2008, σχεδόν μια δεκαετία μετά την κυκλοφορία του!

Ναι, λοιπόν, ίσως το Diablo 3 να πουλήσει 3,5 εκατομμύρια κομμάτια. Για να είναι σωστή η πρόταση, όμως, μάλλον της λείπει μια λεξούλα από το τέλος. Επιτρέψτε μας να τη διορθώσουμε:

Quote:

”Το Diablo 3 θα πουλήσει 3,5 εκατομμύρια κομμάτια”. Φέτος.

Source:

Arvind Bhatis of Stern Agee said today that he expects Diablo 3 to be a catalyst that will push Activision Blizzard’s stock price up. He said that even releasing after twelve years it still has the potential to sell 4 million units in its lifetime.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.