Το Call of Duty: Black Ops 2 αποκαλύφθηκε

Ας αρχίσουμε με… τα βασικά, και σίγουρα αυτό που θα σας ενδιαφέρει και εσάς περισσότερο: το πρώτο επίσημο trailer του τίτλου, που κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα:

Η δράση του νέου Black Ops απλώνεται ακόμη περισσότερο στο χρόνο, περιγράφοντας ένα ζοφερό μα ρεαλιστικό μέλλον, γύρω στο 2025, όπου οι φτωχοί είναι φτωχότεροι, οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι έχοντες την εξουσία… well, ακόμη πιο ισχυροί. Παράλληλα, μεταβαίνει σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, αποκαλύπτοντας διαφορετικές πτυχές του σεναρίου του.

Πρωταγωνιστές οι Alex και David Mason, “παρεούλα” με τον Frank Woods, με τον παίκτη να αναλαμβάνει το ρόλο τους μέσα από διαφορετικά “σκηνικά”, χαρίζοντας όπως έχει καθιερωθεί πια με τους τίτλους της σειράς μοναδική ποικιλία στη δράση. Για άλλοι μια φορά οι “καλοί” είναι κυρίως οι Αμερικάνοι, με την Κίνα να αναλαμβάνει το ρόλο των κακών. Ζήτω η Team America!

Source:

As you can see, the game will take place in the future. And in the past! The military has come to rely on a huge force of unarmed drones and tanks, and some nefarious so-and-so has hacked them and turned them against us.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.