Τον Σεπτέμβρη Bioshock στο PSVita;

Είναι εδώ και καιρό γνωστό πως η Irrational Games “παίζει” με τη δημιουργία ενός Bioshock ειδικά για το PSVita – και ο ιδρυτής της, Ken Levine, είχε ξεκαθαρίσει πως “θα είναι μεν μια `εμπειρία Bioshock`, μα δεν θα είναι μεταφορά στη φορητή κονσόλα της Sony ενός από τους υπάρχοντες τίτλους” (όχι-ακριβώς-τα-λεγόμενα-του, μα αυτό ήταν το όλο νόημα). Και μπορεί το “PSVita Bioshock” όχι μόνο να μην έχει αποκαλυφθεί, μα να μην έχει δείξει καν… σημεία ζωής, αλλά να που ίσως “ξεπεταχτεί” από εκεί που δεν το περιμέναμε!

Σύμφωνα με το eShop Zavvi, ένα Bioshock για το PSVita θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου. Τα “τι”, “πώς”, “ποιο”, “γιατί”, “τι χρώμα γραβάτα να φορέσω με το φούξια φόρεμα” είναι ερωτήματα που ούτε απαντώνται αυτή τη στιγμή, ούτε γνωρίζουμε πώς να σας βοηθήσουμε με αυτά, αφού ό,τι αναφέραμε ήταν και οι μόνες υπάρχουσες πληροφορίες για τον τίτλο. Πάντως… “έρχεται”..!

Source:

Zavvi has only gone and whacked a September 7 release date on the BioShock game for Vita.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.