Τα πρώτα βιντεάκια από το LittleBigPlanet του PSVita

Από το TheSixAxis μας έρχονται δυο βιντεάκια που δείχνουν “σε δράση” το LittleBigPlanet του PSVita. Εν συντομία: όχι, δεν είναι αρκετά για να κρίνει κανείς “αν αξίζει”.

Τελικά, θα είναι καλή η εκδοχή του LittleBigPlanet για το PSVita; Πιθανότατα ναι, αν κανείς κρίνει από την αντίστοιχη εκδοχή του για το επίσης “συμπιεσμένο” PlayStation Portable. Τα δυο προαναφερθέντα βιντεάκια, πάντως, όπως είπαμε, μάλλον δεν αρκούν για να μπορέσει κανείς να καταλάβει “τι λέει”, στο σύνολο του, ο τίτλος. Η μαγεία του LittleBigPlanet εντοπίζεται στο άρτιο σύνολο του και την ελευθερία που παρέχει στον gamer, και τα δυο αυτά βιντεάκια είναι και μικρά, και “περιορισμένα”, οπότε χάνουν το… Όπως λένε και οι φίλοι μας στο μάμα-Αμέρικα, “the big picture”. Δίνουν, όμως, μια πρώτη γεύση για τα γραφικά, το animation αλλά και τις δυνατότητες customization που θα παρέχει ο τίτλος.

Source:

A few off-screen videos of the LittleBigPlanet Vita beta have made their way online, showing a mix of gameplay and customisation.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.