Στις 22 Μαίου το Alan Wake’s American Nightmare έρχεται στα PCs

Το πρώτο Alan Wake κυκλοφόρησε μεν “αποκλειστικά για το Xbox 360”, μα κάτι το ότι “αρχικά ετοιμαζόταν και για Windows”, κάτι το ότι “ήταν πλήρες παιχνίδι”, και οι… “πισάδες” οπαδοί της Remedy ποτέ δεν έπαψαν να ελπίζουν πως κάποτε θα κυκλοφορούσε και για αυτούς. Και έτσι και έγινε, πριν λίγους μήνες, με την Remedy να κυκλοφορεί μόνη της, χωρίς την “προστασία” που της χάριζε το όνομα Microsoft στο Xbox 360, το Alan Wake στα PCs.

Η συνέχεια του τίτλου, όμως, δεν φαινόταν πως θα κυκλοφορήσει στα PCs, αφού δεν διατέθηκε διά της συνηθισμένης εμπορικής οδού, μα αποκλειστικά μέσω Xbox Live. Και αυτό αναπόφευκτα οδήγησε σε σκέψεις του στυλ “περισσότεροι περιορισμοί από πλευράς Microsoft”, “μεγαλύτερο `δέσιμο` με το όνομα Xbox” κ.λπ. Να, όμως, που τελικά και το Alan Wake’s American Nightmare, το κάτι-ανάμεσα-σε-μικρό-sequel-και-DLC θα κυκλοφορήσει και για PCs. Αναμένεται μέσω Steam, όπως είπαμε και στον τίτλο μας, στις 22 Μαΐου.

Source:

Remedy Entertainment finally brought the acclaimed psychological horror title Alan Wake to PC from Xbox 360 earlier this year, and now that it has made that leap, it’s bringing the downloadable follow-up along to PC as well.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.