Ο Stan Lee “playable χαρακτήρας” στο Amazing Spider-Man

Τα παιχνίδια που βασίζονται σε ταινίες ή comics συνήθως καταλήγουν έχουν ως “υψηλή βαθμολογία” το… μέτριο – στις καλύτερες των περιπτώσεων. Δεν γνωρίζουμε αν το επερχόμενο The Amazing Spider-Man, για Xbox 360 και PlayStation 3, θα ακολουθεί αυτό τον… άγραφο κανόνα, αλλά τουλάχιστον, έχει ένα ωραίο δωράκι για όποιον αποφασίσει να το προπαραγγείλει. Ένα δωράκι που ίσως από μόνο του να αξίζει όλο το κόστος του παιχνιδιού! Και ναι, μιλάμε για τον Stan Lee, όπως άλλωστε είπαμε και στον τίτλο μας.

Ο δημιουργός των δημοφιλέστερων ηρώων της Marvel, ένας από τους… επίγειους θεούς των απανταχού geeks, ο Stan Lee, θα κάνει την εμφάνιση του στο παιχνίδι με τη μορφή “skin” για τον Spidey. Και ναι, αυτό σημαίνει πως θα τον δούμε αντί του Spider-Man, να… πηδά από ουρανοξύστη σε ουρανοξύστη, εκτοξεύοντας ιστούς προς κάθε κατεύθυνση. Ή κάτι τέτοιο.

Το… αντίτιμο για αυτό; Η προπαραγγελία του τίτλου από το Amazon, για Xbox 360 ή PlayStation 3. Αυτές θα είναι και οι μόνες εκδόσεις που θα… τιμήσει ο Stan με την παρουσία του.

Source:

There are comic books nerds throughout the entire world who find one man more dynamic than Spider-Man, more larger-than-life than Superman, and even more incredible than Hulk, and he also has a characteristic that no comic book superhero has – he’s real. And that man, Stan Lee, will finally get his moment in the spotlight alongside his creations in the game The Amazing Spider-Man.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.