Νοέμβριο του 2013 το “Xbox 720”;

Σύμφωνα με συμφωνία ανάμεσα στις Activision Blizzard και Bungie, που οι Los Angeles Times κατάφεραν να… τσιμπήσουν, οι δυο εταιρείες θα συνεργαστούν στην ανάπτυξη μιας σειράς τεσσάρων MMO τίτλων που ακούν στο όνομα “Destiny”. Αυτό από μόνο του έχει αρκετό ενδιαφέρον, μα τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στην πορεία μέχρι να αξιωθούμε να τους δούμε – ή και, απλά, να… μην τους δούμε ποτέ.

Το όμορφο, λοιπόν, με την είδηση, δεν είναι η ανάπτυξη των τίτλων, αλλά το “που” και το “πως” θα κυκλοφορήσουν: αποκλειστικά στο Xbox 360 και το Xbox 720 (έτσι ακριβώς το αναφέρουν στη συμφωνία τους), με τον πρώτιο από αυτούς να κυκλοφορεί πριν το τέλος του επόμενου έτους.

Και αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως “για να κυκλοφορήσει και στο Xbox 720, θα πρέπει η κονσόλα να… υπάρχει”. Και άρα, ή θα έχει ήδη αποκαλυφθεί ως τότε, ή θα κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο, με το πρώτο Destiny να είναι ένας από τους “launch τίτλους του”. Και το δεύτερο είναι αρκετά πιθανό, αφού στη συμφωνία αναφέρεται πως η σειρά των Destiny θα κυκλοφορήσει με “αρχική αποκλειστικότητα στο Xbox 360 και το Xbox 720”.

Ορίστε, λοιπόν: μέχρι τα τέλη του επόμενου έτους, κατά τις Activision Blizzard και Bungie, “θα έχουμε το νέο Xbox”.

Source:

Microsoft plans to launch its next-generation Xbox video game and home entertainment console ahead of the holidays next year, according to a recent report.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.