Νέο trailer για το The Last of Us

The Last of Us.jpg

Το The Last of Us ήταν μια πραγματική έκπληξη από πλευράς Naughty Dog – από κάθε άποψη. Πάνω που γνώριζε τεράστια επιτυχία με τη σειρά των Uncharted, και ενώ είχε και άλλα franchise που θα μπορούσε να αναβιώσει, η εταιρεία προτίμησε να δοκιμάσει κάτι εντελώς διαφορετικό, και έτσι ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός μετα-αποκαλυπτικού survival-horror-action τίτλου με κινηματογραφική παρουσίαση. Και ο κόσμος… στάθηκε προσοχή!

Μπορεί ακόμη να μην γνωρίζουμε πολλά για τον τίτλο, πέρα από το ότι δείχνει πάρα πολύ εντυπωσιακός (μα, αυτά είναι “γραφικά παιχνιδιού”;!), θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 3, και στον κόσμο του, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται αρχικά. Αν, τουλάχιστον, πιστέψουμε το νέο του trailer που μόλις κυκλοφόρησε. Enjoy:

Source:

Having been quiet for a little while, Naughty Dog’s upcoming The Last of Us returns to the public spotlight in this new
clip.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.