Μια δεκαετία θα κρατήσει η νέα τριλογία Halo

Σε συνέντευξη του στο Game Informer, ο Frank O’Connor της 343 Industries, της ομάδας της Microsoft που ανέλαβε τα ηνία της ανάπτυξης των Halo από τη “μαμά” τους, Bungie, είπε πως η νέα τριλογία είναι σχεδιασμένη έχοντας κατά νου ένα βάθος χρόνου περίπου μιας δεκαετίας. Η ομάδα γνωρίζει “που θα πάει η ιστορία”, για να το θέσουμε απλά, στο μέλλον, αλλά δεν έχει υπολογίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια – το αντίθετο μάλιστα, όσο απομακρυνόμαστε από τα γεγονότα του Halo 4, τόσο πιο “αχνό” γίνεται το μέλλον της νέας τριλογίας. Η οποία, να θυμίσουμε, έχει και υπότιτλο: The Reclaimer Trilogy, θυμίζοντας μας πως θα… ακολουθήσει κι’ άλλη. Με άλλον υπότιτλο.

Μπορεί να φαίνεται περίεργο οι ίδιοι οι δημιουργοί της σειράς να μην βλέπουν ένα οριστικό τέλος, να την αντιμετωπίζουν ως μια… αέναη συνέχεια, της οποίας έχουν μια καλή ιδέα για το τι θα συμβεί στην επόμενη δεκαετία, αλλά όπως ανέφερε ο O’Connor, το gaming δεν είναι μυθιστόρημα για να έχει ένα τέλος. Κάθε μέρα ανοίγονται νέες ευκαιρίες και η τεχνολογία εξελίσσεται, και έτσι δεν μπορείς ποτέ να γνωρίζεις τι σε… περιμένει στην επόμενη γωνία.

Source:

Speaking to Game Informer, O’Connor said certain major aspects had been planned out, but the stories for games further out were a lot looser due to the possibilities of new technology.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.