Η εντυπωσιακή Virtual Reality εκδοχή του Datura

Το Datura είναι ένας από τους πιο περίεργους και πρωτότυπους τίτλους του PlayStation 3, και μάλλον οι μόνοι που “θα πιάσουν” αμέσως τη λογική του είναι όσοι γνωρίζουν ήδη τι είναι η demoscene (παραδείγματα εδώ και εδώ). Βλέπετε, η ομάδα ανάπτυξης του, οι Plastic, δεν φημίζεται για τις ικανότητες της στην κατασκευή παιχνιδιών, μα για το ότι αποτελούν μια από τις γνωστότερες στο χώρο της demoscene.

Η Sony ζήτησε από τους Plastic να “εμπλουτίσουν” τον ήδη εντυπωσιακό τίτλο τους έτσι ώστε να εκμεταλλεύεται το PlayStation Move για να μετατραπεί σε μια πλήρως Virtual Reality εμπειρία. Στόχος, μια εντυπωσιακή παρουσία στην GDC, την Games Developer Conference. Από ό,τι φαίνεται και από το παρακάτω βιντεάκι… μάλλον τα κατάφεραν!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.