Εντυπωσιακές εικόνες concept art από το Crysis 3

Μετά το trailer, που μπορεί να ήταν “χορταστικό” μα… “έτρεχε” και γρήγορα (!), αναγκάζοντας να “παγώνουμε” τη δράση για να απολαύσουμε τα γραφικά του επερχόμενου τίτλου (τι, εσείς δεν το κάνατε;!), ιδού ένα μικρό πακετάκι με εικόνες concept art από τον τίτλο.

Info

Θυμίζουμε πως “concept art” σημαίνει “εικόνες, γραφικά και σκίτσα που προσπαθούν να δομήσουν ένα ύφος και χαρακτήρα για μια παραγωγή” – μια ταινία ή ένα παιχνίδι. Το ότι “δείχνουν κάτι” δεν σημαίνει και πως θα υπάρχει (ή, τουλάχιστον, με την μορφή που απεικονίζεται σε αυτές) και στην τελική “παραγωγή”.

Update

Λόγω βιασύνης το “Crysis” (όπως λέμε “Κράησις”) του τίτλου μας έγινε… “Crycis” (…”Κράηκις”..;!). Διορθώθηκε.

Source:

Saying that anything related to a Crysis game “looks good” is a bit like saying the Sun is somewhat hot, or that the Joystiq staff is somewhat attractive – true, obviously, but a bit of an understatement.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.