Δεν έχει Unreal Engine 4 για το Wii U

Η Unreal Engine 4, η νέα έκδοση της δημοφιλέστερης “μηχανής παιχνιδιών”, δεν θα κυκλοφορήσει για Wii U. Το “γιατί”… μάλλον μπορούμε να το μαντέψουμε.

Όπως ανέφερε ο CEO της Epic Games, Mike Capps σε σχόλιο του κατά τη GDC, η νέα έκδοση της Unreal Engine, της οποίας πήραμε μια… εντυπωσιακότατη “πρώτη γεύση” πριν λίγες ημέρες, δεν θα κυκλοφορήσει σε Wii U. Κατά τον ίδιο, η Unreal Engine 3 είναι ό,τι πρέπει για το Wii U.

Και αυτό σίγουρα είναι άλλο ένα χτύπημα σε όσους εξακολουθούσαν να αισιοδοξούν πως το Wii U θα μπορεί να “κοντράρει” τα PS4 και Xbox 720 – ή όπως αλλιώς τα ονομάσουν – όσον αφορά στον τομέα των επιδόσεων. Κρίμα. Η Unreal Engine θεωρείται, πια, ένα… industry standard, και η απουσία της καλύτερης έκδοσης της από το Wii U είναι ένα σημαντικό πλήγμα, αφού δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο που να μπορεί να καλύψει απόλυτα το κενό. Πέρα, βέβαια, από την… Unreal Engine 3.

Source:

Geoff Keighley has said in a tweet Unreal Engine 4 won’t support be compatible with Wii U, referring to a GDC comment from Epic CEO Mike Capps.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.