Αναβάλλεται για το 2013 το… ραντεβού με τη Lara

Δυστυχώς, άλλος ένας μεγάλος τίτλος που περιμέναμε φέτος αναβάλλεται για τον επόμενο χρόνο – και ναι, όπως μάλλον… μαντέψατε από τον τίτλο μας, πρόκειται για το reboot της σειράς Tomb Raider που μας ετοιμάζουν για Xbox 360, PlayStation 3 και PC οι Crystal Dynamics και Eidos. Ο Darrell Gallagher από την Crystal Dynamics ανέφερε σχετικά:

Quote:

Σε αυτό το παιχνίδι κάνουμε πράγματα εντελώς νέα (στη σειρά/τα παιχνίδια/τον κόσμο του) Tomb Raider, και ο πρόσθετος χρόνος θα μας επιτρέψει να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι και να το “καλογυαλίσουμε” στο επίπεδο που σας αξίζει. Πιστεύουμε πως αυτή είναι η σωστή επιλογή και σας εγγυώμαι πως θα αξίζει την αναμονή. Το παιχνίδι δείχνει φανταστικό και ανυπομονούμε να το δείξουμε σε όλους στην E3, σε λίγες εβδομάδες.

Αναβολή, λοιπόν, ως το 2013 για τις νέες (ή, μάλλον, “τις παλιές”, αφού χρονολογικά πρόκειται για prequel) περιπέτειες της Lara Croft.

Source:

It was only Friday we were saying amongst ourselves “hey, what happened to the Tomb Raider reboot?” Turns out that set Eidos’ ears on fire, because today we have an answer: it’s not coming out this year.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.