Έρχονται νέα Castlevania

Όχι ένα μα δυο νέα Castlevania είναι πιθανότατο να δούμε να “ξεφυτρώνουν” στην E3, αφού σύμφωνα με φήμες η Konami έχει καταχωρήσει δυο domains για το “Castlevania Mirror or Fate”. Σύμφωνα με πληροφορίες από το PGN, πρόκειται για έναν 2D τίτλο που ακολουθεί ως ένα σημείο τη λογική των “κλασσικών” Castlevania, μα που θα εκμεταλλεύεται τις κάμερες του 3DS και του χειριστηρίου του Wii U σαν “καθρέπτες”, αλλά και για την επίλυση γρίφων.

Και μαζί με αυτό λέγεται πως η MercurySteam έχει σχεδόν έτοιμο το sequel του αρκετά επιτυχημένου Castlevania: Lords of Shadow, για PC, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360 αλλά και PS Vita, το οποίο πιθανότατα θα αποκαλύψει παράλληλα με το Mirror of Fate στην E3.

Source:

Word has it that Konami’s iconic vampire-slaying franchise will be getting a twofer showing at this year’s E3 show next month.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.