Με 5 GBs τον Απρίλιο το Google Drive;

gdrive.jpg

Συνεχίζονται οι φήμες για την αποκάλυψη μιας υπηρεσίας φιλοξενίας και διαχείρισης αρχείων, του Google Drive, στο οποίο είχαμε αναφερθεί και στο παρελθόν. Τώρα το TalkAndroid ισχυρίζεται πως έχει ένα screenshot της αρχικής σελίδας της υπηρεσίας (αυτό που βλέπετε παραπάνω), το οποίο δείχνει πως η υπηρεσία θα ξεκινήσει παρέχοντας 5 GBs αποθηκευτικού χώρου στα μέλη της.

Φαίνεται κάπως περίεργο, όμως, η εταιρεία που έχει συνηθίσει “να χτυπά εκεί που πονάει” τον ανταγωνισμό της να αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία με μια τόσο μέτρια “προσφορά”. Διότι μπορεί τα 5GBs χώρου να φαίνονται αρκετά για κάποια βασικά αρχεία, μα ακόμη και το “δίνω-χώρο-με-το-σταγονόμετρο” Dropbox παρέχει κάποιες προσφορές ενώ επιβραβεύει την προβολή του από τα μέλη του, αρχίζοντας από τα 2 GBs και φτάνοντας μέχρι τα 7-8 GBs. Και είναι και αυτό διαθέσιμο τόσο στο desktop όσο και στον browser, στα smartphones και τα tablets. Άρα…

Άρα, ή η Google έχει κάποιον άλλο κρυφό άσσο στο μανίκι της, είτε αποφάσισε να ακολουθήσει μια πιο προσγειωμένη προσέγγιση με τα νέα projects της μετά τις αποτυχίες των Buzz, Wave κ.λπ., είτε, απλά… Είτε το screenshot είναι ψεύτικο, και όταν αποκαλύψει η Google την υπηρεσία της, θα χαρίζει Terrabytes. Ή, έστω, “κάτι παραπάνω”.

Source:

The Google Drive rumors have been around for years but there are strong indicators that it will finally be coming in April. A leaked screen shot over at TalkAndroid suggests it will be coming soon and offer 5 GB of free storage.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.