Καλό Πάσχα αγαπητοί, αγαπητές (…και αγαπητά)

Να, λοιπόν, που περάσαμε και το πρώτο κομμάτι του 2012 – αν και όχι με τον καλύτερο τρόπο. Παρά τις όποιες… “κατραπακιές”, όμως, οφείλουμε να κρατάμε το κεφάλι ψηλά και να συνεχίζουμε στοχεύοντας προς το μέλλον.

Ένα – έστω, κομματάκι μακρινό – μέλλον που θέλει την ανθρωπότητα να επεκτείνεται σε κάθε κομμάτι του Γαλαξία (όχι των super-markets βρε σεις!), του Σύμπαντος, στην αναζήτηση νέων σημείων που θα μπορέσουμε να ξεζουμίσουμε, αφήνοντας πίσω μας κουτάκια αναψυκτικών και αποτσίγαρα.

Ένα κοινό μέλλον για ανθρώπους και μηχανές, είτε αυτές είναι robots είτε Harleys. Ένα μέλλον όπου, ιδανικά, το Fringe θα ανανεωθεί για άλλες τόσες σαιζόν και η χώρα μας θα επιστρέψει στα… προ δυο χιλιετιών μεγαλεία της.

Για την ώρα, όμως, περιορισμένοι στο κομματάκι πεζό μα τεχνολογικώς συναρπαστικό παρόν μας, οφείλουμε να σας ευχηθούμε καλό Πάσχα, καθώς περιμένουμε τα smartphones μας να γίνουν δεκαεξαπύρηνα και τα Windows 8 να αποκτήσουν, και πάλι, ένα-πλήκτρο-αντίστοιχο-του-Start (μα, τι σκέφτονται εκεί στη Microsoft;!).

 

Καλό Πάσχα, λοιπόν, φίλοι και φίλες, και… Τα λέμε εντός ολίγων ημερών.

 

Φιλικά

Οδυσσέας Κουράφαλος
aka: Ducklord

Εκ μέρους όλης της παλιοπαρέας του unregistered.

 

.εμέλ αΤ

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.