Τραπεζάκι Nintendo για παιχνιδο-καφεδάκια

Καλέσατε τους φίλους από το σπίτι για ένα πρωτάθλημα Mario Kart. Προμηθευτήκατε πίτσες, αναψυκτικά, μπίρες. Βάλατε τα καλά καλύμματα στα wimotes. Είστε, από κάθε άποψη, έτοιμοι. Έτοιμοι; Όχι φυσικά! Πώς μπορεί ένας gamer, και δη οπαδός της Nintendo, να δηλώνει “έτοιμος” αν δεν διαθέτει τα απαραίτητα παραφερνάλια; Ανάθεμα, πού “θα καθίσει” τους καλεσμένους του; Σε έναν τυπικό καναπέ; Πού θα ακουμπήσει τις πίτσες; Τις μπίρες; Σε ένα τυπικό τραπεζάκι; Ουχί! Αυτό δεν είναι δυνατόν! Χρειάζεται… Χρειάζεται κάτι τέτοιο:

Nintendo_Coffee_Table.jpg

…και με αυτό, το ολοκληρωτικό “κάψιμο” με το gaming πιάνει κορυφή, μα, τουλάχιστον, θα προκαλέσετε το φθόνο στην παλιοπαρέα. Ή, ίσως, την άλλη όμοια λεξούλα που έχει επίσης πέντε γραμματάκια… Να δεις, ποια ήταν; Ποια; Χμμμ…

Ody's thoughts

…”οίκτο”, αν δεν απατώμαι…

[src url=http://nerdapproved.com/gaming/custom-nintendo-64-coffee-table-diy/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.