Γίνε (πλαστικός) υπερήρωας, μπορείς!

Personalized_Superheroes.jpg

Με 97 ευρώ και δυο φωτογραφίες μπορείς και εσύ να γίνεις ένας… πλαστικός υπερήρωας! Ή, έστω, τουλάχιστον να αποκτήσεις ένα μικρό alter-ego σου με το οποίο θα μπορείς περήφανα (ή ίσως όχι-και-τόσο-περήφανα-και-μάλλον-στα-κρυφά) να παίζεις τον ζούμπερμαν. Αρκεί να εκμεταλλευτείς τη σχετική υπηρεσία του Firebox. Όχι Firefox βρε, Firebox!

Με μια επισκεψούλα εδώ μπορείς να στείλεις στο Firebox δυο φωτογραφίες σου, ανφάς και προφίλ, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση για τη δημιουργία ενός μικρού και πλαστικού μεν, δικού σου δε… κεφαλιού. Το οποίο είναι έτσι σχεδιασμένο, βάσει των σχετικών ας-πούμε “προδιαγραφών”, ώστε να μπορεί να “κουμπώσει” σε ένα τυπικό κουκλάκι Superman, Batman κ.λπ. Κατόπιν τούτου, περιμένεις, παραλαμβάνεις το κεφαλάκι, το “κουμπώνεις” στο φιγουρίνι που ήδη έχεις στη διάθεση σου και… Αυτό ήταν: είσαι ο Μπάτμαν! Ο Μπάτμαν λέμε! Ναι, εσύ! Ο ίδιος!

Μπορεί αρχικά να φαίνεται… κομματάκι γελοίο, μα αν το καλοσκεφτεί κανείς, είναι τε-λει-ο δώρο ειδικά για οικογένειες με παιδιά, που έχουν ζάμπολα κουκλάκια μα έχουν ξεπεράσει την ηλικία που έπαιζαν με αυτά και τους έχουν, πια, μείνει για να τα δείχνουν. Με μια τέτοια “τράμπα κεφαλιών” τα “παλιά παιχνίδια” μετατρέπονται σε απίθανο διακοσμητικό στοιχείο. Αν δεν ήταν και τόσο “τσιμπημένη” η τιμή…

Info

Σε περίπτωση που δεν προσέξατε το link που προσθέσαμε παραπάνω, το Firebox βρίσκεται κάπου εδώ.

[src url=http://nerdapproved.com/approved-products/personalized-action-figures-turn-your-into-a-tiny-superhero/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.