Όσο περιμένετε το Torchlight 2, ιδού ένα trailer

torchlight.jpg

Ο τίτλος μας υποθέτουμε πως είναι αυτό που σκέφτηκαν οι δημιουργοί του αρκετά επιτυχημένου Torchlight, του “ελαφριού-Diablo-clone” που κυκλοφόρησε πολύ στο Steam, του οποίου το πολυαναμενόμενο sequel δεν λέει να κάνει την τελική εμφάνιση του.

Ο CEO της δημιουργού του τίτλου Runic Games υποσχέθηκε πως “τρέχουν όσο μπορούν” κατά την ανάπτυξη του τίτλου, ενώ σημείωσε πως οι οπαδοί του μάλλον θα χαρούν περισσότερο στο ότι τον καθυστερούν “για να βγει καλός”, από ό,τι αν βιάζονταν να τον κυκλοφορήσουν μια ώρα αρχύτερα.

Μπορεί, όμως, ο ίδιος να προσπάθησε να διαφοροποιήσει την “ταυτότητα” του τίτλου σε σχέση με το επερχόμενο… κτήνος, το Diablo III της Blizzard, τονίζοντας πως παρά το χαμηλότερο κόστος του (όπως και το πρώτο Torchlight θα κυμαίνεται γύρω στα 20 ευρώ), δεν θα αποτελεί μια φθηνότερη εκδοχή του Diablo III, αλλά μάλλον ο βασικότερος λόγος της αναβολής δείχνει προς το αντίθετο.

Όπως εξήγησε, ακόμη και αν το Torchlight είναι έτοιμο κατά την κυκλοφορία του Diablo III, δεν θα το διαθέσουν τότε. Θα περιμένουν. Θα περιμένουν να… κοπάσει η καταιγίδα του Diablo III. Και όσο και αν επιμένει πως το Torchlight “δεν είναι ένα Diablo III-lite”, αντικειμενικά πρόκειται για έναν τίτλο που έχει “σηκώσει ξεπατικωτούρα” τη “λογική” του Diablo και του δικού του στυλ arcade-RPG δράσης, οπότε, όσο και αν κόστιζε, μάλλον θα ήταν… αυτοκτονική κίνηση να κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με εκείνο.

Και, για να… ξεχαστούν λιγάκι όσοι περιμένουν το δεύτερο Torchlight (ή, ίσως, για να… τους βασανίσει), η Runic Games διέθεσε ένα νέο βιντεάκι για αυτό, όπου πρωταγωνιστεί ο “ειδικεύομαι-στο-βαράτε” Berserker.

[src url=http://www.gamesradar.com/torchlight-2-release-date-teased-alongside-new-trailer/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.