Ωπ! Για δες ποιός παίζει στην εισαγωγή του Omega Boost!

Το Omega Boost είναι ένα ολίγον τι αρχαίο παιχνιδάκι για το πρώτο PlayStation που ξεχώρισε για τα βιντεάκια και τη μουσική του. Το Kotaku μας το θύμισε σε ένα θεματάκι του, όπου παρουσιάζει την εντυπωσιακή εισαγωγή του. Και παράλληλα μας θυμίζει πως ο τίτλος αναπτύχθηκε από την Polyphony Digital, γνωστότερη πια από τα Gran Turismo (όλως περιέργως, το Omega Boost ήταν ο μόνος μη-racing τίτλος της).

Εμείς, όμως, το αναφέρουμε εδώ για έναν και μόνο λόγο: διότι θεωρούμε πως ο πρώτος άνθρωπος που παρουσιάζεται στο εισαγωγικό βιντεάκι του είναι κατά 99,9% ο χαμένος δίδυμος αδελφός του “δικού μας”… Κώστα Τσάκωνα! Να, θαυμάστε:

…και για να μη λέτε πως “το φωτοσοπιάσαμε”, ορίστε και το ίδιο το βιντεάκι:

Δεν μοιάζει; Όχι; Ε; Μα… Εμ…

Source:

This is Omega Boost. It was an OK shooter released in 1999 on the PlayStation. I remember it, and pay tribute to it here today, not for the game, but for everything around it.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.