Την ίδια μέρα στην E3 PlayStation 4 και Xbox 720

Σύμφωνα με πηγές του VG247, το πιθανότερο είναι πως η μια από τις δυο κονσόλες επόμενης γενιάς των Microsoft και Sony θα κάνει την εμφάνιση της στην επερχόμενη E3. Και, ταυτόχρονα, το πιθανότερο είναι πως καμία από τις δυο εταιρείες δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την άλλη να αποκτήσει προβάδισμα. Και έτσι, όπου αλλά και όταν “κάνει την αποκάλυψη” η μια, το ίδιο θα κάνει και η άλλη. Συμπέρασμα; Μα, αυτό του τίτλου μας φυσικά!

Θα δούμε “Xbox 720” και “PlayStation 4” την ίδια ημέρα. Στην E3. Αν, τουλάχιστον, ισχύει το “ένα κι’ ένα κάνει ενάμιση” των πηγών του VG247. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ίδιο το PlayStation 4 είχε σχεδιαστεί “στα χαρτιά” εδώ και δύο χρόνια, και δεν ήταν ένα τόσο “γενικό και αόριστο” project όσο πιστεύαμε μέχρι σήμερα – η Sony ήξερε και “τι θα έκανε” η νέα κονσόλα της, και το “ταβάνι” των επιδόσεων της, και τους στόχους της, και – πάνω-κάτω – το hardware της. Και έτσι, μπορεί να ακούμε συχνότερα για το νέο Xbox 720 και να μας δίνεται η ιδέα πως “η Microsoft βρίσκεται μπροστά”, μα στην πράξη και το PlayStation 4 είναι σχεδόν έτοιμο.

Να θυμίσουμε: αν ισχύουν όσα λένε οι πηγές του VG247. Δεν το αποκλείουμε να εμφανιστεί εκπρόσωπος της Sony και να πει “δεν έχουμε τίποτα, φύγετε, μόνο ένα God of War 4 για το PS3”.

Source:

This week we’ve got several sources speaking on what will be happening later this year when the two titans of console: Sony and Microsoft, go head to head with reveals of their next-generation gaming systems. One source speaking with vg247 this morning about the situation is noting that fans “should be watching the timing of next year’s E3 keynotes, and who’s going to go first.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.