Ο Larry επιστρέφει – μέσω Kickstarter

Θυμάστε που είχαμε αναφέρει πως και ο Larry Laffer, ο… σεξομανής απίθανος (και αθώα… γλοιώδης) χαρακτήρας των κλασσικών χιουμοριστικών adventures του Al Lowe, που μας έδωσε η Sierra, προσπαθούσε να επιστρέψει ανανεωμένος στα PCs μέσω Kickstarter; Και ναι, με αυτό εννοούμε “να συγκεντρώσουν οι δημιουργοί του αρκετά χρήματα μέσω της πασίγνωστης crowdfunding υπηρεσίας για να μπορέσουν να μας δώσουν ένα σύγχρονο remake του”; Ε, μόλις τα κατάφερε (να επιστρέψει, that is). Ή, τουλάχιστον, “να αρχίσει το ταξίδι της επιστροφής”.

Η προσπάθεια στο Kickstarter κατάφερε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό των $500.000, οπότε… τον περιμένουμε σύντομα. Και για την ακρίβεια, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν συγκεντρωθεί $508.025.

Οι δημιουργοί του έχουν υποσχεθεί πως “κάθε δεκάρα μετά τις $500.000 θα επανεπενδυθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη του τίτλου”, με αρχικό στόχο τη μετάφραση του σε περισσότερες γλώσσες και τελικό τη μεταφορά του σε περισσότερες πλατφόρμες από τον αρχικό στόχο των PCs και tablets (να υποθέσουμε “Mac και Linux”;!).

Info

Είχαμε βάλει κάπου εδώ γύρω το link προς τη σελίδα του project στο Kickstarter, μα χάθηκε μέσα σε ένα χάος tabs του Firefox. Να δεις, πού το είχαμε βάλει; Πού;

Source:

The Kickstarter drive to fund a full remake of smutty 1987 adventure game Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards has hit its $500,000 target.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.