“Κτηνάκι” και με μόνιμη σύνδεση στο Internet το Xbox 720;

Xbox_720.jpg

Και οι φήμες συνεχίζουν, και πάλι από το VG247, με πληροφορημένους πληροφοριοδότες να ενημερώνουν για το ότι η επόμενη κονσόλα της Microsoft θα απαιτεί always-on σύνδεση προς το Internet. Αυτή θα είναι η κατά-τη-Microsoft λύση για την αντιμετώπιση της πειρατείας.

Όσον δε αφορά στο ίδιο το hardware του, το Xbox 720 θα έχει επεξεργαστή με τέσσερις ή έξι πυρήνες, σύστημα γραφικών στα ίδια επίπεδα με τις σημερινές κάρτες γραφικών της σειράς 7000 της AMD, ενώ θα διαθέτει και Blu-Ray.

Ody's thoughts

Μα, οι χθεσινές φήμες δεν έλεγαν “θα είναι μόνο digital”;!; Χμμμ…

Source:

A report out of VG247 suggests Microsoft’s next console will force owners to stay constantly connected to the internet if they wish to take part in the next-gen goodness. The rumors come from “multiple sources” who claim the company is implementing the always-on internet requirement as a means of cracking down on digital piracy.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.