Και ο Larry στο Kickstarter!

Leisure_Suite_Larry.jpg

Πανικός έχει γίνει με τις ανακοινώσεις προσπαθειών αναβίωσης κλασσικών τίτλων αλλά και δημιουργίας νέων από παλιούς και αγαπημένους δημιουργούς μέσω της υπηρεσίας Kickstarter. Πρώτα ήταν το Psychonauts 2, μετά το νέο adventure της Double Fine, μετά ο Tex Murphy, και να που τώρα πήρε σειρά και ο Larry! Ναι, ο Larry Laffer, ο… σεξομανής χαρακτήρας του Al Lowe, που ξεκίνησε μια λαμπρή πορεία, στο τέλος των 80s, με το Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards, που με την πάροδο του χρόνου (και των sequels) κατέληξε να εκφυλίζεται εντελώς. Σαν κάποιους από τους χαρακτήρες που πλαισίωναν τον πρωταγωνιστή, ένα πράγμα.

Τώρα, ο Larry, ή για την ακρίβεια οι Al Lowe, Josh Mandel και Sabine Duvall, που αποτέλεσαν και την αρχική ομάδα που μας έδωσε τον πρώτο τίτλο, επανενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να αναβιώσουν τις κωμικές περιπέτειες του αγαπημένου “ήρωα”.

Αν τα καταφέρουν, υπόσχονται έναν ανανεωμένο τίτλο, με τρόπο χειρισμού που θα υποστηρίζει και οθόνες αφής, γραφικά υπερύψηλων αναλύσεων και φωνητικές ερμηνείες για όλους τους χαρακτήρες. Αρκεί να συγκεντρώσουν $500.000 – και αν ξεπεράσουν το νούμερο, “ό,τι βγει” θα ξοδευτεί για την περαιτέρω βελτίωση του τίτλου.

Info

Η σελίδα του project βρίσκεται ήδη στο Kickstarter ( http://www.kickstarter.com/projects/1451923705/make-leisure-suit-larry-come-again ) . Θα καταθέσετε τον οβολό σας;

Source:

And so the Kickstarter bandwagon rolls on. The next project to get the crowdsourcing treatment is a mooted remake of classic 1987 Sierra adventure game Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.