Έρχεται δεύτερο Castlevania;

Castlevania-Lords_of_Shadow.jpg

Το πρόσφατο reboot της σειράς Castlevania, από τη Mercury Steam και με τη βοήθεια του “πολύ” Hideo Kojima (του “μπαμπά” της σειράς Metal Gear Solid) μπορεί να δέχτηκε καλές κριτικές, μπορεί να αγαπήθηκε από αρκετό κόσμο, μπορεί να αποτέλεσε τον πρώτο 3D τίτλο της σειράς που μπορούσε να χαρακτηριστεί ως… “της προκοπής”, μα δεν γνώρισε δα και την τεράστια επιτυχία ώστε να είναι εγγυημένο ένα sequel του. Άσχετα με το ότι (mini-spoiler) το τέλος του άφηνε ανοιχτά τα ενδεχόμενα για μια συνέχεια. Να, όμως, που από ό,τι φαίνεται, μας έρχεται.

Σε tweet του ο υπεύθυνος του Ευρωπαϊκού Production Studio της Konami, David Cox, που τυγχάνει και παραγωγός του προηγούμενου τίτλου, ανέφερε..:

Quote:

Σήμερα και αύριο βρίσκομαι στη γη του Δράκουλ… Μα, τι κάνω εδώ; Θα δείτε…

…δίχως να εξηγήσει περισσότερα στη συνέχεια. Συνδυάστε το με την παρακάτω εικονούλα..:

Mercury_Steam-Konami.jpg

…που ανέβασε στο προσωπικό site του εργαζόμενος της MercurySteam τον Ιανουάριο, που δείχνει πως η εταιρεία συνεργάζεται με την Konami σε ένα νέο τίτλο, υπολογίστε και πως ακριβώς μια τέτοια “συνεργασία” ήταν και το προηγούμενο Castlevania και… συμπέρασμα; Ααακριβώς!

Source:

Konami’s European Production Studio head and Castlevania: Lords of Shadow producer, David Cox, isn’t much for ambiguity in his tweets. “Today and tomorrow I am in the land of Dracul… What am I doing there?? You will see….” he wrote earlier today. Despite his teasing, Cox wouldn’t tell us anything beyond “No comment.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.